Despre noi

Suntem în afacerea pentru a face oamenii să se simtă speciali. În tot ceea ce facem, trebuie să ne întrebăm dacă punem Oaspeții pe primul loc și să ne asigurăm că se întorc pentru mai mult.

Folosim doar ingrediente de cea mai înaltă calitate.
Rezultatul este un gust pe care sigur o să-l adori.

Facem mâncare adevărată manual, proaspătă la comandă.

Nu este cea mai rapidă cale – este cea mai bună.

 

Medieval Pizza – Delicii autentice în Călărași

 

Bucură-te de aromele autentice ale pizzeriei Medieval

Bine ați venit la Medieval Pizza, locul unde aromele se îmbină cu o varietate de opțiuni delicioase. Situată în Călărași, pizzeria noastră oferă o gamă diversă de sortimente de pizza, burgeri și chifle coapte care satisfac gusturile și preferințele tuturor.

Sortimente de pizza

La Medieval Pizza, vă oferim nu mai puțin de 25 de sortimente de pizza, cu o gamă largă de ingrediente proaspete și opțiuni personalizate. Puteți alege dimensiunea dorită – 32 cm, 40 cm sau 50 cm – și tipul de margine, cu sau fără cascaval.

Pentru a vă satisface dorințele culinare, puteți adăuga până la 32 de extra toppinguri la oricare sortiment de pizza ales. Vă garantăm că veți găsi combinația perfectă pentru a vă răsfăța papilele gustative.

Burgeri gustoși și chifle coapte delicioase

Pe lângă pizza, Medieval vă oferă și o selecție delicioasă de burgeri și chifle coapte. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui burger cu arome puternice sau a unei chifle coapte cu ingrediente savuroase, avem ceva special pregătit pentru dumneavoastră.

Burgeri:

Blue Cheese Burger – Chifla cu semințe, sos BBQ Mayo, rucola, burger de vită, blue cheese, roșii, bacon, ceapă caramelizată; cartofi wedges și sos american.
Medieval Burger – Chifla cu semințe, sos Truffel Mayo, salată Romaine, burger de vită, cascaval cheddar, roșii, bacon, ceapă murată, castraveți murați; cartofi wedges și sos american.
Spicy Flavor Burger – Chifla cu semințe, sos chilli mayo, salată Romaine, carne de vită, cascaval cheddar, bacon, ceapă murată, castraveți murați, ardei jalapeno; cartofi wedges și sos american.

Chifle coapte:

Chiflă cu bacon – Chiflă coaptă pe vatră, brânză pufoasă, salată, bacon, roșie; sos american.
Chiflă cu bacon și pui – Chiflă coaptă pe vatră, bacon, piept de pui, cascaval cheddar, castraveți murați; sos american.
Chiflă cu omletă – Chiflă coaptă pe vatră, salată, omletă, castravete proaspăt, roșie, cascaval cheddar.
Chiflă cu piept de pui – Chiflă coaptă pe vatră, brânză pufoasă, salată, piept de pui, roșie; sos american.

Deserturi delicioase și sosuri savuroase

Pentru a încheia o masă perfectă, vă oferim două opțiuni de desert care vă vor încânta simțurile:

Chiflă cu ciocolată – Chiflă coaptă pe vatră, cremă de ciocolată, fructe proaspete, fulgi de cocos.
Pizza desert – Blat de pizza, cremă de ciocolată, fructe proaspete, fulgi de cocos.

Pe lângă preparatele noastre delicioase, puteți alege dintr-o varietate de sosuri care să completeze perfect gustul mâncărurilor:

 • Ketchup Dulce
 • Ketchup Picant
 • Sos Alb De Usturoi
 • Sos American
 • Sos Barbeque
 • Sos BBQ Mayo
 • Sos Chilli Mayo
 • Sos De Roșii Cu Usturoi
 • Sos De Roșii Dulce
 • Sos De Roșii Picant
 • Sos Truffel Mayo

La Medieval, ne străduim să vă oferim cele mai bune preparate culinare și servicii impecabile. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de aromele autentice italiene și de o experiență culinară memorabilă într-un ambient plăcut și primitoare!